Maria Benestad viser tusjtegninger med en utrolig detaljrikdom i sine bilder i sort/hvitt.

Otoniel Herrera er grafiker og viser verk i koldnål, etsninger og akvareller.

En annen grafiker er Hermund Storsæter som stiller ut lino-trykk. Det er hans motiv «Skogens konge» som preger plakaten for årets adventsutstilling.

Nicola Johansen stiller ut bilder i akryl og guache/voksstift. Fugler er ofte motiv i hennes verk.

Ingunn E. Melbye viser akrylbilder, blant annet landskap i nydelige og harmoniske farger.

Astrid M. Eldegard Mindrebø maler både i olje og akryl. På denne utstillingen viser hun blant annet tre varianter av tittelen «Forundring».

Morten Næss stiller for første gang ut i Reimanngården i år. Han viser et spennende prosjekt som er et samarbeid han har hatt med sønnen Marius Næss under navnet «Faderen og Sønnen». Det er en installasjon bestående av 28 skisser samt 28 tilhørende trefigurer i eik/mahogni. Kunstverkene er en dialog mellom far og sønn. Morten Næss har også med et interaktivt verk, som publikum kan forandre. De kan være kreative og skape nye variasjoner av det opprinnelige verket på sin egen måte.

Den unge kunstneren Stian Bringsverd Olsen har gått i lære hos Odd Nerdrum i sommer, og kunnskapen han fikk der preger hans nye bilder. Vi er svært stolte over å kunne vise kunst av en lokal kunstmaler som jobber så iherdig med klassisk maleri.

Til sist – årets gjesteutstiller – Jeannie Ozon Høidal fra Setesdal. Hun arbeider med grafisk kunst i teknikkene linotrykk, litotrykk og silketrykk. Hun har ofte sauer som motiv i sine verk.

Velkommen til adventsutstillingen 2021!