Kjære kunstnere i Grimstad og omegn!
For å melde deg på årets adventsutstilling "Grimstad med kunstnerblikk", vennligst fyll ut påmeldingsskjemaet nedenfor innen 1.september.
Medlemmer deltar gratis! Dersom du ikke allerede er medlem i Grimstad Kunstforening i 2019, må du betale en utstillingskontingent på kr. 200,- til konto 2840.30.60676 innen samme dato for å delta.
Les her om: Adventsutstillingen og prosjektet "Grimstad med kunstnerblikk" før du melder deg på. Har du spørsmål, kontakt styreleder Ragnhild Näumann, 90132391.

Kunstners navn (*)

Gateadresse (*)

Postnr. (*)

Poststed (*)