Lørdag 14. november kl. 13.00 åpnes dørene til årets adventsutstilling i Grimstad Kunstforenings lokaler i Reimanngården.

10 kunstnere fra regionen stiller ut utvalgte malerier, tegninger og grafikk, med stor variasjon i uttrykk og motiv som blant annet jungeldyr, husdyr, landskap, bybilder, akt, og et portrett av Ibsen. Sistnevnte bilde har ingen pris, så her er det åpent for at publikum kan by og så blir bildet auksjonert bort til høystbydende.

Kunstnerne som stiller ut i år er Marit Moss Berg, Hanne Katrine Berg, Ellen Frøysaa, Signy Haglund, Tor Egil Hansen, Hennie Henriksen, Andreas Näumann og Anna Tromop, som alle er Grimstad basert. I tillegg stiller også Magne Myhren fra Kristiansand og Ronald Jakobsen fra Lillesand ut bilder.

«Tropisk tiger», Akvarell, 24×32 cm, Anna Tromop

Utstillingen er åpen for publikum hver lørdag og søndag mellom kl.11 og 15 helt frem til lørdag 13. desember, og alle bildene er til salgs. Her er det med andre ord mulig å skaffe årets julegave, for den som vil mer enn å titte! Vi tar betaling med kort og vipps, kontant, eller ved bankoverføring.

Vi har mange tiltak pga. Coronasituasjonen: Håndsprit, loggbok, plexiglass ved disk. Vi slipper bare inn små grupper med påmeldte på åpningsdagen, derfor må vi ha påmelding innen kl. 12 lørdag 14. november. Send e-post  til post@grimstadkunstforening.no.

Entré kr. 30,- (medlemmer gratis).

Velkommen skal du være!

Mvh Styret i Grimstad Kunstforening