Å være medlem i Grimstad Kunstforening koster 250 kr i året, 100 kr for studenter, og gir deg fri inngang på foreningens utstillinger i Reimanngården. Som betalende medlem er du også automatisk med i trekningen av et kunstverk av verdi 3-5000 kr i vårt medlemslotteri. Du er velkommen til å melde deg inn med skjemaet nedenfor.

  Kontingenten fra våre medlemmer er en viktig inntektskilde for foreningen og er med på å muliggjøre utstillinger, foredrag, turer med mer gjennom året.

  Grimstad kunstforening er en viktig utstillingsarena for både lokale og nasjonale profesjonelle kunstnere. I tillegg gir vi regionale amatørkunstnere anledning til å melde seg på den jurierte utstillingen "Vårslepp" annethvert år.

  Mange vil være medlem først og fremst for å se utstillingene våre, og det er alle tiders! Skulle du ønske å engasjere deg mer, trenger vi frivillige vakter, og hjelp på arrangementene våre. Det er også mulig å bli valgt inn i styret, og på den måten være aktivt med i driften av foreningen. Dette er både lærerikt og spennende!

  Vil du bli medlem?
  Fyll ut vårt innmeldingsskjema nedenfor. Så snart vi har registrert din innmelding og kontingent, begynner du å motta medlemsinformasjon til din e-post.

  Har du spørsmål, kontakt styreleder Vidar Lien, 452 09 860.

  Navn (*)

  Gateadresse (*)

  Postnr. (*)

  Poststed (*)

  E-post (*)

  Tlf. (*)

  Jeg har vippset 250,- (100 kr for student) til Grimstad Kunstforening (510845)Jeg har overført 250,- (100 kr for student) til konto 2840.30.60676 (*) Medlemskap i Grimstad Kunstforening følger kalenderåret, og gjelder fra 1. januar til 31.desember. Medlemskapet fornyes automatisk ved årsskifte og løper til utmelding gjøres skriftlig til post@grimstadkunstforening.no, eller Grimstad Kunstforening, Postboks 146, 4891 Grimstad. Det er ingen angrerett på betalt medlemskap.